vacatures

  • (assistent) projectleider

    Wij zijn op zoek naar een (assistent-) projectleider. Een uitdagende functie waarbij je leiding gaat geven aan een projectgroep. Binnen de projectgroep coördineer je de activiteiten, voert de projecten uit conform de project-omschrijving en stemt de activiteiten van de verschillende projectparticipanten op elkaar af. Lees meer >

  • bouwkundig tekenaar

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, leergierige bouwkundig tekenaar. Je werkt samen met architecten, projectleiders en adviseurs om een ontwerp te vertalen naar technische tekeningen. Lees meer >

  • junior adviseur w-installaties

    Voor onze afdeling Gebouwinstallaties zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior adviseur werktuigkundige gebouwinstallaties. Je verzamelt, analyseert en verwerkt projectinformatie om in- en extern adviezen op het gebied van installatietechnieken te kunnen verstrekken Lees meer >

solliciteer nu

Denk jij een meerwaarde te kunnen bieden?
Solliciteer nu en word onze nieuwe collega!

sollicitatiebrief uploaden (als Word-bestand)

cv uploaden (als Word-bestand)

disclaimer

Bij het gebruik van deze website gelden de voorwaarden die u in deze disclaimer vindt.

▪ bureau bos kan steeds zonder aankondiging vooraf gedeelten van de website aanpassen,  wijzigen, aanvullen of verwijderen. Datzelfde geldt ook voor de opgenomen hyperlinks.

▪ Wij hebben aan tekst en vormgeving van deze website veel aandacht besteed. Wij garanderen niet, dat alle informatie op deze website volkomen volledig en correct is. bureau bos kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld, als u onverhoopt door het gebruik van feitelijk onvolkomen informatie van deze website directe of indirecte schade lijdt. Natuurlijk zullen wij  eventuele feitelijke onvolkomenheden zo snel mogelijk verbeteren.

▪ De hyperlinks en verwijzingen op deze website bieden wij u alleen maar aan ter informatie en voor uw gebruiksgemak. bureau bos geeft geen enkele garantie voor de volledigheid of de  juistheid van de inhoud van deze hyperlinks. Ook niet voor de beschikbaarheid van de informatiebronnen waarnaar wij u verwijzen.

▪ Alle tekstuele informatie op deze website mag u raadplegen en downloaden. Ook kunt u deze informatie voor persoonlijk gebruik reproduceren, wanneer u daarbij de bron vermeldt. Voor het reproduceren of gebruiken van de multimedia-informatie op deze website – geluid, beeld,  software etc. – moet u vooraf altijd toestemming vragen aan de beheerder van de website.

 

E-mail disclaimer
▪ Elk e-mailbericht is vertrouwelijk en persoonlijk. Afzender controleert al haar uitgaande e-mails op aanwezigheid van virussen. Afzender is niet aansprakelijk voor en/of in verband met alle mogelijke gevolgen en/of schade voortvloeiend uit dit e-mailbericht, zoals schade door virussen. Internetverkeer is niet beveiligd waardoor de integriteit van deze e-mail na verzending niet gegarandeerd kan worden. Indien u dit bericht abusievelijk heeft ontvangen, verzoeken wij u dit onmiddellijk aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. Alle voorafgaande disclaimers zijn ook van toepassing bij alle mogelijke bijlage(n) van dit e-mailbericht. Werknemers zijn niet bevoegd namens het bedrijf via elektronische post een bindende overeenkomst te sluiten met een andere partij, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de directie. Voor bevoegdheden van de werknemers verwijzen wij naar de registratie bij de Kamer van Koophandel.

Inloggen

Log hier in om de werkzaamheden van uw project te volgen.

naam e-mailadres