vacature | (assistent) projectleider

baarn | 22 maart 2017

Functieomschrijving:
Wij zijn op zoek naar een (assistent-) projectleider. Een uitdagende functie waarbij je leiding gaat geven aan een projectgroep. Binnen de projectgroep coördineer je de activiteiten, voert de projecten uit conform de project-omschrijving en stemt de activiteiten van de verschillende projectparticipanten op elkaar af. De afspraken vinden vaak plaats op een externe locatie (bijv. op de bouwplaats).
Daarnaast bewaak je de voortgang van het project (in-houdelijk, organisatorisch en financieel) en onderhoud je contacten met de verschillende projectparticipanten. Je schrijft bestekken en houdt je bezig met het begroten van projecten en een goed verloop van de financiële afwik-keling van de declaraties. Het afhandelen van aanvraagprocedures, voorbereiden en bijwonen van aanbestedingen, onderhandelen met bouwbedrijven, bijwonen/leiden van externe (bijv. bouw- en projectgroepvergaderingen) en interne overleggen en administratieve zaken is een laatste greep uit de taken van deze veelzijdige functie.

Functiecriteria:
- Je bent fulltime beschikbaar
- Je hebt een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde
- Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring in tekenwerk en projectcoördinatie.
- Je bent pro actief, dienstverlenend en communicatief zeer vaardig.
- Je bent enthousiast, flexibel en je kunt prioriteiten stellen.
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat bieden wij?
Bureau bos heeft ruime ervaring in het ontwerpen van gebouwen voor wonen, werken, leren, sporten, beleven en zorgen. In ons werk laten wij graag zien dat doordachtheid prima is te combineren met boeiende, eigentijdse vormgeving, geavanceerde constructies en innovatieve installatieconcepten. Wij bieden je een informele en inspirerende werkomgeving met veel aandacht voor jouw vakinhoudelijke en per-soonlijke ontwikkeling; veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Inschaling geschiedt conform de CAO voor architectenbureaus. Reageren: Je sollicitatie kun je per e-mail sturen naar personeelszaken@bureaubos.nl of neem voor meer informatie contact op met de afdeling personeelszaken. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

kies een project >123456

brede school de waluwe | zaltbommel

Brede school De Waluwe is een plaats waar twee basisscholen (De Walsprong en De Fonkelsteen) en voor- en naschoolse opvang (Catalpa en Cello voor kinderen met een verstandelijke beperking) samen zijn gegaan. Er is ook een ontmoetingscentrum waar buurtactiviteiten kunnen plaatsvinden. Multifunctioneel, dat is het juiste woord voor de brede school in de wijk de Waluwe in Zaltbommel.

Download de volledige projectdocumentatie [PDF]

disclaimer

Bij het gebruik van deze website gelden de voorwaarden die u in deze disclaimer vindt.

▪ bureau bos kan steeds zonder aankondiging vooraf gedeelten van de website aanpassen,  wijzigen, aanvullen of verwijderen. Datzelfde geldt ook voor de opgenomen hyperlinks.

▪ Wij hebben aan tekst en vormgeving van deze website veel aandacht besteed. Wij garanderen niet, dat alle informatie op deze website volkomen volledig en correct is. bureau bos kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld, als u onverhoopt door het gebruik van feitelijk onvolkomen informatie van deze website directe of indirecte schade lijdt. Natuurlijk zullen wij  eventuele feitelijke onvolkomenheden zo snel mogelijk verbeteren.

▪ De hyperlinks en verwijzingen op deze website bieden wij u alleen maar aan ter informatie en voor uw gebruiksgemak. bureau bos geeft geen enkele garantie voor de volledigheid of de  juistheid van de inhoud van deze hyperlinks. Ook niet voor de beschikbaarheid van de informatiebronnen waarnaar wij u verwijzen.

▪ Alle tekstuele informatie op deze website mag u raadplegen en downloaden. Ook kunt u deze informatie voor persoonlijk gebruik reproduceren, wanneer u daarbij de bron vermeldt. Voor het reproduceren of gebruiken van de multimedia-informatie op deze website – geluid, beeld,  software etc. – moet u vooraf altijd toestemming vragen aan de beheerder van de website.

 

E-mail disclaimer
▪ Elk e-mailbericht is vertrouwelijk en persoonlijk. Afzender controleert al haar uitgaande e-mails op aanwezigheid van virussen. Afzender is niet aansprakelijk voor en/of in verband met alle mogelijke gevolgen en/of schade voortvloeiend uit dit e-mailbericht, zoals schade door virussen. Internetverkeer is niet beveiligd waardoor de integriteit van deze e-mail na verzending niet gegarandeerd kan worden. Indien u dit bericht abusievelijk heeft ontvangen, verzoeken wij u dit onmiddellijk aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. Alle voorafgaande disclaimers zijn ook van toepassing bij alle mogelijke bijlage(n) van dit e-mailbericht. Werknemers zijn niet bevoegd namens het bedrijf via elektronische post een bindende overeenkomst te sluiten met een andere partij, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de directie. Voor bevoegdheden van de werknemers verwijzen wij naar de registratie bij de Kamer van Koophandel.

Inloggen

Log hier in om de werkzaamheden van uw project te volgen.

naam e-mailadres